Jeannette Eygenraam

Succes is het resultaat van werken vanuit je kracht.


Biografie

Identity marketing en communicatiemanagement is opgericht door Jeannette Eygenraam. Met ruim twintig jaar ervaring als communicatie- en marketingmanager in profit, maar vooral in not-for-profit organisaties ligt er een brede gedegen basis ten grondslag aan Identity. Jeannette werkt graag met professionals die zich -net als zij- met hart en ziel inzetten voor mooie doelstellingen.

Kwaliteit en schoonheid zijn leidraad
Met een nuchtere economische en marketingopleiding als basis kwam Jeannette in 1990 in de kunsten -bij Introdans- terecht. De uitdaging om dit gezelschap op de kaart te zetten, heeft haar 13 jaar geïntrigeerd. Daarna volgden Toneelgroep Oostpool, het Fonds voor podiumprogrammering en marketing, Gelders Genootschap en talloze mooie opdrachtgevers. Kwaliteit en schoonheid zijn leidraad. Omdat ze het leven waarde geven.
Identity marketing en communicatiemanagement staat voor mooi van binnen en van buiten. Inhoud en vorm gaan namelijk prima samen. Balanceren op het snijvlak van inhoud en commercie: de organisatie stimuleren op het scherpst van die snede te werken. Het vinden van die balans is haar specialiteit.

Organisatie

Identity marketing en communicatiemanagement

Functie: Eigenaar/adviseur

Management, advies en creatie
Interim-management van marketing- en communicatieafdelingen
Schrijven van marketing- en communicatieplannen
Leiden van huisstijl-transformaties
Conceptontwikkeling van brochures, boeken, folders, sites, nieuwsbrieven
Tekstschrijven
Coaching
Identity helpt mensen en organisaties met ontwikkeling. Groei begint bij wie je werkelijk bent. Dat geldt voor jou als mens, maar ook voor een organisatie als geheel. Het begint bij identiteit. De klassieke PR-les: zorg dat je intern de zaken op orde hebt, voordat je naar buiten treedt, loopt vrijwel parallel aan wat een goede coach doet. Je innerlijke bron is jouw kracht. Opdrachtgevers voor een communicatieplan, houden Jeannette graag nog een tijd betrokken als coach bij de implementatie. Om een blijvende denk- en gedragsverandering te helpen realiseren.


Expertise:
- Overheid en non profit
- Zelfstandig communicatie adviseur
- Communicatie advies bureau
- Creatieve sector kunst cultuur
- Recreatie en toerisme
- Zakelijke en particulieredienstverlening
- Midden en kleinbedrijf

Vakgebied(en):
- Communicatieadvies
- Corporate communicatie
- Evenementen organisatie
- Redactie
- Events
- Marketing communicatie
- Training coaching
- Corporate communicatie
- Corporate communicatie / huisstijlmanagement
- Pr