Gastspreker Joost de Wit

05/09/2019 19:00 uur

Gastspreker Joost de Wit

Joost de Wit: Voormalig CEO Vitesse spreekt over leiderschap en communicatie

Op donderdag 5 september komt Joost de Wit als gastspreker een exclusieve presentatie geven voor de Communicatiekring Arnhem. Welbekend als CEO van de voetbalclubs Vitesse Arnhem (2013-2018) en RKC Waalwijk (2011-2013), heeft hij ook jarenlange ervaring in project management, zowel als werknemer en manager als ondernemer in een eigen bedrijf.

Tijdens zijn presentatie praat hij ons bij over de werkzaamheden van een CEO van een professionele voetbalclub en hoe een juiste communicatie hierin een grote rol speelt. Denk hierbij aan het werken met verschillende culturen, het samenwerken met buitenlandse eigenaren, alswel de internationalisering in het algemeen van de (voetbal)wereld.

Programma Donderdag 5 september Locatie: Café Verheyden, Wezenstraat 6 Arnhem 19:00 inloop met koffie/thee 19:15 presentatie Joost de Wit 20:45 borrel

Presentatie: Het belang van transparantie

08/10/2019 19:00 uur

Presentatie: Het belang van transparantie
Geloofwaardigheid. Je zou kunnen zeggen dat Stephan Ummelen het woord heeft uitgevonden. Hij onderzocht het belang van transparantie en echt zijn in wat je doet of zeggen wat je doet als bedrijf. Over de zin en onzin van ‘core values’, ‘purpose’, en andere containerbegrippen. Bijna elke briefing aan een communicatie- of reclamebureau begint met de ‘(kern)waarden’ van een organisatie. Maar wat betekenen ze eigenlijk? Gaan ze over ethiek, of is het slechts een abstractere vorm van reclame? Stephan Ummelen verkocht zijn reclamebureau in zijn zoektocht naar het antwoord.
Inmiddels adviseert, schrijft en spreekt hij met Waardengedreven.nl over waarden binnen organisaties. Op 8 oktober neemt Stephan ons mee in zijn voorlopige conclusies. De kans is aanwezig dat je nooit meer hetzelfde kijkt naar een briefing.
Programma Datum: dinsdag 8 oktober Locatie: Cafe Verheyden, Wezenstraat 6, Arnhem 19:00 inloop 19:15 presentatie 20:30 borrel